Veelgestelde vragen

Controleer eerst de status van je order in je account of contacteer ons via hello@yomoi.be

Waar is mijn bestelling?

Controleer eerst de status van je order in je account of contacteer ons via hello@yomoi.be

Beschadigde bestelling

Wordt je bestelling beschadigd bij je geleverd, neem dan een foto van het beschadigde product en mail die als bewijs door naar hello@yomoi.be.

Heb je een specifieke vraag over een product dat je via onze website hebt aangekocht, aarzel dan niet om ons daarover te contacteren via hello@yomoi.be.

Producten

Een dagcrème is niet vettig en kan je makkelijk aanbrengen onder je make-up. Het insmeren geeft een lichte hydratatie, maar bouwt verder niets op. Een nachtcrème gaat de huid echt herstellen waar nodig. De crème heeft een iets vollere structuur en zit vol ingrediënten die het vocht in balans houden en de vroege tekenen van veroudering verminderen.

Onze nachtcrème met AHA, wortelzaadolie en açai bevat antioxidanten en natuurlijke ontstekingsremmers die helpen om

fijne lijntjes en rimpels glad te strijken. Alphahydroxyzuur (AHA) bevordert de productie van collageen, de bloedtoevoer naar de huid en corrigeert lichte huidverkleuring. Je huid fleurt op en acne vermindert.

Shea butter is een natuurlijk, plantaardig vet, afkomstig van de noten van de Afrikaanse sheaboom. Het wordt gebruikt in de keuken, maar ook in de cosmetica.

Shea bevat componenten met ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen, zoals triterpenen. Die helpen je huid om gezonde, nieuwe cellen aan te maken.

Shea butter is vochtinbrengend en houdt het vocht in de huid mooi vast. Het bevat ook linolzuur dat ontstekingsremmend werkt en het risico op uitdroging vermindert. Doordat het onstekingsremmend is, helpt het ook psoriasis of eczeem te verminderen.

Shea stimuleert de gezonde celgroei en vermindert littekens, vooral dan keloïde littekens, die veelal rood en gezwollen zijn. Het vet zou ook milde bescherming bieden tegen de zon (SPF 6-10). Wat uiteraard niet betekent dat zonnebrandcrème overbodig wordt.

Amandelolie
wordt al eeuwen gebruikt om de huid te kalmeren en kleine (snij)wondjes te behandelen. In oude Chinese en Ayurvedische praktijken werden huidaandoeningen zoals eczema of psoriasis met de olie behandeld.

Amandelolie is bijzonder verzachtend. Het kalmeert en ontspant, en beschermt de huid tegen vochtverlies. Het kan de teint en de huidskleur verbeteren.

De olie zit vol vitamine A en E. Ze is antibacterieel en een remedie tegen schimmels. Ze wordt dan ook gebruikt voor de behandeling van acne, voetschimmel en ook om schade door de zon te genezen, littekens te verminderen of tekenen van ouderdom tegen te gaan.

Bij onze producten kan een specifieke geur ontstaan, dit komt door de biologische verwerkingswijze van onze Shea boter. Deze is ongeraffineerd en rauw om alle noodzakelijke voordelen voor de huid te geven.