Onze missie

We willen elke vrouw de allerbeste huidverzorging aanbieden, elke dag. Omdat ze het verdient! Door enkel met de meest duurzame en ethische ingrediënten te werken, kan Yomoï dat vleugje luxe en zelfvertrouwen aanbieden waar we oprecht trots op zijn.

Yomoi Cream Face Woman 01 150 PPI

Onze roots

In Afrika werken vrouwen hard. Ze combineren het werk op het veld met het huishouden. In de kleine dorpjes van Kameroen bijvoorbeeld bewerken vrouwen het land – terwijl ze ook voor de kinderen zorgen. Op het Ghanese platteland bundelen ze hun krachten in coöperaties om shea-noten te verzamelen, verwerken en verkopen voor hun families.

Yomoï ziet het als een missie om het werk van al deze vrouwen een extra boost te geven. Door met de coöperaties samen te werken, willen we deze steunpilaren van de Afrikaanse cultuur – want dat zijn al deze vrouwen – eren en geven wat ze verdienen: een rechtvaardige prijs voor hun werk en hoop voor de toekomst. Ook die van hun kinderen.

Onze teams selecteren alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Dankzij hun knowhow kunnen we eersteklasproducten aanbieden.


Meer weten? Bekijk zeker de video.